joi, 2 septembrie 2010

ale mele chesti scrise.


mda.am fost la mega festivalul Sonisphere care era cat pe ce sa il ratez,am vazut trupe buna si trupe si mai bune,am vazut lume,dar am vazut o multime de capete pletoase,si ne pletoase(cam 55.000),asa anunta domnul acela care piloteaza avioane.am uitat cum il cheama.parca are si o formatie,ceva de genul; Iron ...
aaaaaaaaa.gata stiu.e vorba de Bruce Dickinson.cred ca nu mai are rost sa spun numele formatiei in care este.asa.deci Iron Maiden a fost idea de a merge la concert.doar pentru ei.am bagat un salar intr-un bilet de carton si o bratara ca bilet la festival.a fost cam 144 de lire toata treaba.calculat cu acareturile de pe acolo cam 200 si ceva peste de lire.imi pare rau?nici vorba.daca era 500 doar biletul nu ma gandeam foarte mult daca sa accept sau nu.concluzie.a meritat din plin.mai e ceva.cred cam am fost doar 2 voci care rasunau in limba noastra draga.in rest,doar englezoi,americani si spre surprinderea mea,indeni.
chestie noua.am inceput sa cutreier cluburile fara muzica buna.adica ceva house si de genul asta.intelegi tu idea,puburi.interesant e ca imi place atmosfera.
vremea friguroasa.imi da o senzatie ca este iarna si ca vin sarbatorile alea mult neasteptate si ca trebuie sa ma vad cu ai mei.imi aduce dor de casa.
am tras ceva chefuri pe aici.adica asa mici intruniri cu colegi de serviciu,cateva beri ceva povesti si mult amuzament.
fratemio.ba imi este dor de el de mor.trebuie sa sun acasa sa vb cu el maine.ca intra salariul.mult asteptata zi de vineri.vine salariul.cum vine asa se duce,am ceva cheltuieli in plus luna asta.dar nuì bai ca ma descurc.cartofi,macaroanele,uleiul,ceapa si pita ieftina scoate romanul din criza.
in rest toate bune si frumoase.
va salut cu respectul meritat.ma inclin. (Andi Moisescu)

Niciun comentariu: