joi, 22 martie 2012

a day.

...de mult am rezolvat problema castilor incalcite ca si noodles, si zapada a trecut de ceva vreme, acum facem primavara UK-eleana. mai nou "muncesc" in Brixton .Brixton asta e un fel de Bronx din USA.cand vad dimineata gastile de scolari, parca ca ma uit pe cer toamna si vad un stol de corbi care croncane.un fel de colentina de romania.si tot acolo incepe si ura mea pentru chinezi,englezi si japonezi.
azi...
cu colegul in masina,clasic deja ... locul de parcare care nu-l gasim.zbang cu ea in fata la o intrare in curte.numarul de telefon pe o hartie in geam si zbang la treaba 2 min job.well done.inapoi la masina.un idiot cam de 50+ ani suna de disperat la numarul din geam.cand sa intru in masina,ii spun scurt si la misto: emergency job.la care idiotul graieste: "puteai sa vi si sa bati la usa la mine si sa imi spui ca stai doar 2 minute,eu vreau sa ies cu masiana".oke.plecam.idiotul nu pleaca cu masina.intra in casa.pentru 2 minute cat am lipsit din masina el a sunat de 3 ori.(3 missed calls.telefonul era lasat in masaina).deja o iau razna cu stilul asta de englezi.ma provoaca la rasism.
azi (II)... abia ca ma strecor prin puhoiul de omuleti pe la metrou.intru in vagon si e ciorba acolo.abia ce sunt jumate in metrou si jumate afara.am crezut ca daca se inchide usa atunci ma taie in 2 bucatele.reusesc sa intru dea`ntregul in metrou dupa o staie doar un om a cobirat jos.bucrie pe noi toti.inca 0,5 metru cub de spatiu. cu o fractiune de secunda sa inchida usile la vagon.o idioata de chinezoaica intinde bratele ca si superman sa intre in vagon.logic.usa se inchide.chinezoaica de disperare a inceput sa se prinda de ceva cu degetele.eu.victima vulnerabila in raza de actiune a degetelor ei.cand a inceput sa zbiere aia si sa ma stranga pe mine.ei au inceput sa ii iese orezul pe urechi iar in mine murea ceva de durere.s-a prins felina de mine de necrezut.intr-o fractiune de secunda s-a si deschis usa.si cand a vrut sa intre,in stilul taurina,cu capul inainte,istoria se repeta.nici nu vrei sa sti ce figra a facut.din ochii aia a ei asa ~~ au devenit asa OO.scap si strutul chinezesc.scoate capul si pleaca metroul.
azi (III) la 50m de casa japonezul cu toyota la mustata sa ma farcaleasca pe zebra.

KEEP CALM & CARRY ON ! (Fuck Off)