luni, 15 februarie 2010

adunate

pe locul trei avem ceva inspirat din prostia unui tigan:

pe locul 2 avem o categorie de moameni care au bunul simt.anunta cand te viziteaza:

iar pe primul loc este...

Decizie tribunalul hunedoara

Condamnă pe inculpatul ACASANDRI FLORENTIN MARIUS, la: -6(şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală prev. şi ped. de art. 181 al.1 C.pen. În baza art. 81 şi art. 82 C.pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei pe durata unui termen de încercare compus din cuantumul pedepsei închisorii aplicate la care se adaugă un interval de timp de 2(doi) ani. În baza art. 359 C.pr.pen. pune în vedere inculpatului disp. art. 83 şi 84 C.pen. Interzice inculpatului exerciţiul drepturilor civile prev. de art. 64 lit. „a” teza II şi lit. „b” C.pen. în condiţiile şi pe durata prev. de art. 71 C.pen. În baza art. 71 alin. 5 C.pen. pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii se suspendă şi executarea pedepselor accesorii susmenţionate. În baza art. 14, art. 396 C.pr.pen., art. 998 – 999 C.civ. obligă pe inculpat să plătească părţii civile Daradics Andrei suma de 7.500 lei cu titlu de daune morale. În baza art. 14, art. 346 C.pr.pen., art. 998 – 999 C.civ. şi art. 313 din L. nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii modificată şi completată prin OUG nr. 72/2006 obligă pe inculpat să plătească părţii civile Spitalul Municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara suma de 696,22 lei reprezentând despăgubiri civile – cheltuieli de spitalizare plus dobânda legală calculată de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe până la achitarea integrală a daunelor. În baza art. 191 C.pr.pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 160 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare cu partea civilă Spitalul Municipal „Dr. Al. Simionescu” Hunedoara şi de la pronunţare cu restul părţilor. Pronunţată în şedinţă publică, azi 17.XII.2009.

cam asta a decis tribunalul hunedoara.teoretic sunt bogat.adica am 7500 de lei noi.teoretic am spus.cand ii am mai vedem.poate o sa am o viata linistita la pensie daca nu se devalorizeaza moneda.in fine.bine ca cineva are de dat bani astia doar pentru ca termenul de "cocalar" nu il intelege.sa nu mai rascolim prin sertarul cu amintiri.mai sus a fost decizia tribunalului de la hunedoara.
MORALA:chiar daca esti cocalar si sti asta bine,daca o alta persoana iti spune acelasi lucru... inseamna ca ai de umblat prin tribunale.